Δήμαρχος Βασίλης Γιαννάκης

Φίλες και φίλοι,
Καλωσορίσατε στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου Φλώρινας.

 

Ενός Δήμου «ακροστόλιο» της Δυτικής Μακεδονίας με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και απαράμιλλη φυσική ομορφιά. Ενός Δήμου που καλύπτει όλο το φάσμα των αναζητήσεων, ενός Δήμου που σε καλεί ποικιλότροπα να τον ανακαλύψεις. Εδώ στην βορειοδυτική μεθόριο της πατρίδας μας, στεριωμένος σε ένα πλούσιο γεωμορφολογικό ανάγλυφο και ευλογημένος με ένα εκτεταμένο υδρογραφικό δίκτυο.


Στη διαδικτυακή μας σελίδα θα μπορέσετε να περιηγηθείτε σε μια σειρά από ηλεκτρονικές εφαρμογές, προκειμένου να ενημερωθείτε για τις υποθέσεις και τη διοικητική οργάνωση του Δήμου, αλλά και να ανακαλύψετε τις γοητευτικές πτυχές της πολιτιστικής μας ταυτότητας. Μιας ταυτότητας που ξεκινάει από το παρελθόν και διατρέχει τον σύγχρονο τρόπο ζωής του Δήμου μας σε όλες του τις εκφάνσεις.
Με βαθιά πεποίθηση πως ο ενεργός δημότης είναι ο καλά ο ενημερωμένος δημότης, δημιουργήσαμε αυτόν τον σύγχρονο και λειτουργικό ιστότοπο, ώστε ο «ηλεκτρονικός δήμος» να γίνει η πλατφόρμα που θα εξασφαλίζει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των συνδημοτών μας για τις δράσεις, τις ανακοινώσεις, τις προκηρύξεις και τις αποφάσεις του Δήμου μας.
Ταυτόχρονα, ο κάθε επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε μια πρώτη γνωριμία με την ιστορία και την παράδοση του τόπου μας, τα ήθη και τα έθιμα των ανθρώπων μας, αλλά και τον σύγχρονο τρόπο κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής μας.
Είμαι βέβαιος πως η νέα διαδικτυακή μας ιστοσελίδα θα αναβαθμίσει σημαντικά την εικόνα του Δήμου μας, καθιστώντας την σύγχρονη και λειτουργική, όπως αρμόζει σε έναν εξωστρεφή και τεχνολογικά προηγμένο Δήμο.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας,
Βασίλειος Ν. Γιαννάκης