Δ.Τ. - Ξεκίνησαν στον Δήμο Φλώρινας την πρακτική τους άσκηση οι μαθητές της Σχολής ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ (Pics)

Συναντήσεις Δημάρχου Φλώρινας

Ξεκίνησαν στον Δήμο Φλώρινας την Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018, την πρακτική τους άσκηση οι μαθητές της Σχολής ΕΠΑΣ Μαθητείας του…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Με αντιπροσωπεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕ Φλώρινας, συναντήθηκε την Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος (Pics)

Συναντήσεις Δημάρχου Φλώρινας

Με αντιπροσωπεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕ Φλώρινας, συναντήθηκε την Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος,…

Περισσότερα...
10.01.2018 - Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (για τη χρήση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από τα Σκόπια)

ΨΗΦΙΣΜΑ του Δ.Σ. Φλώρινας

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Ατου Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας που πραγματοποιήθηκε…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας και του Νομικού Προσώπου του Δήμου «Πολιτιστικός Χειμώνας – Φωτιές 2017» (Video, pics)

Πολιτιστικός Χειμώνας – Φωτιές 2017

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας και του Νομικού Προσώπου του Δήμου «Πολιτιστικός Χειμώνας – Φωτιές 2017» την Παρασκευή, 05…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων του Δήμου Φλώρινας βράβευσε ο Δήμος Φλώρινας (Video, pics)

Βράβευση επιτυχόντων πανελλαδικών εξετάσεων

Τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων του Δήμου Φλώρινας βράβευσε την Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018, ο Δήμος Φλώρινας. Σε μια λιτή…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Στην τελετή αγιασμού των υδάτων στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην πόλη της Φλώρινας, αλλά και στα διυλιστήρια της Δ.Ε.Υ.Α.Φ., παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος (Video, pics)

Τελετή αγιασμού των υδάτων

Στην τελετή αγιασμού των υδάτων στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην πόλη της Φλώρινας, αλλά και στα διυλιστήρια της…

Περισσότερα...
Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (για την αδόκητη εκδημία του αείμνηστου Αλέξανδρου Γαϊγάνη)

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Φλώρινας

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Ατου Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, 30 Δεκεμβρίου 2017,…

Περισσότερα...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Δ.Τ. - Τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων του Δήμου Φλώρινας βράβευσε ο Δήμος Φλώρινας (Video, pics)

Τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων του Δήμου Φλώρινας βράβευσε την Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018, ο Δήμος Φλώρινας. Σε μια λιτή τελετή που έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου βραβεύτηκαν οι περίπου 280 επιτυχόντες, στους οποίους δόθηκε ένα αναμνηστικό δώρο, καθώς και ένας πάπυρος στον οποίο αναγράφονται οι στίχοι από το ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη «Το πρώτο σκαλί».
Στην εκδήλωση, που σκοπός της ήταν να τιμηθούν οι νέες και νέοι οι οποίοι κόπιασαν με σκοπό να επιτύχουν την εισαγωγή τους στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, παρόντες επίσης ήταν ο εκπρόσωπος της Ι. Μητρόπολης Φλώρινας, π.Θεωνάς, ο Βουλευτής της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Κώστας Σέλτσας, ο Συνταγματάρχης, κ. ΠαπαστεφανήςΕρμόλαος, ο Αστυνομικός Διευθυντής, κ. Δημήτρης Παλιογιάννης, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,κ. Δούγκας Τραϊανός, ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, κ. Κίμων Σαββάκης, ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, κ. Παύλος Ιωάννου, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φλώρινας, κ.κ. Θεόδωρος Δημόπουλος, Νίκος Δούμτσης, Χρήστος Μπαρδάκας, Αντώνης Σίπκας και Κώστας Τριανταφυλλίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων.
Κατά τον χαιρετισμό του, ο κ. Δήμαρχος είπε:
« Αγαπητές μαθήτριες, Αγαπητοί μαθητές

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας να βρισκόμαστε σήμερα εδώ, με τη νεολαία του τόπου μας, που προκόβει και επιτυγχάνει, σε μια εποχή όπου τα πάντα απαξιώνονται και αμφισβητούνται.
Οι νέες και οι νέοι του Δήμου μας, για μια ακόμη φορά, μας έκαναν υπερήφανους, καθώς εξασφάλισαν υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις, συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο, την παράδοση της περιοχής μας.
Ο τρόπος διενέργειας των πανελληνίων εξετάσεων, είναι πραγματικά εξοντωτικός και απαιτεί ιδιαίτερα καλή προετοιμασία και προσπάθεια για να μπορέσει να επιτύχει κάποιος.
Ο Δήμος Φλώρινας, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στην προσπάθεια χρόνων που έκαναν οι επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων, αποφάσισε και φέτος να προβεί στη βράβευση τους με ένα συμβολικό αναμνηστικό δώρο, τιμώντας παράλληλα με τον τρόπο αυτό και τις οικογένειες τους, που τους στήριζαν καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους προς την επιτυχία, αλλά και τους εκπαιδευτικούς τους, για τη μεταλαμπάδευση των γνώσεών τους.
Ο πρώτος μεγάλος προσωπικός σας αγώνας ολοκληρώθηκε και στέφθηκε με επιτυχία. Θα ακολουθήσουν και άλλοι πολλοί και ίσως ακόμα δυσκολότεροι στη ζωή σας, τους οποίους αν αντιμετωπίσετε με την ίδια θέληση και το ίδιο σθένος, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε εξίσου καλά.
Οι εποχές μας είναι δύσκολες, η οικονομική κρίση συνεχίζει να είναι παρούσα και η ανάγκη για επιβίωση έχει οδηγήσει πολλούς νέους της χώρας μας στο εξωτερικό προκειμένου να εργαστούν και να επιβιώσουν. Αυτό όμως, δε θα πρέπει να σας απογοητεύει, γιατί η γενιά σας μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει, τον δικό της ρόλο στην κοινωνία μας και να επιφέρει σημαντικές αλλαγές. Και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος σας.
Εμείς με τη σειρά μας θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους αγώνες σας και τις προσπάθειές σας και σας διαβεβαιώνω για αυτό και ως Δήμαρχος της πόλης μας, αλλά και ως πατέρας ενός νεαρού αγοριού, που δεν απέχει ηλικιακά από εσάς.
Η παρούσα Δημοτική Αρχή προσπαθεί στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της να προβεί σε όλες τις απαραίτητες από μέρους της ενέργειες για τη βελτίωση των σχολικών μονάδων, ώστε οι μαθητές των σχολείων μας να βρίσκονται σε ένα καλό και ασφαλές περιβάλλον μάθησης στα δώδεκα χρόνια φοίτησής τους σε αυτά. Ήδη, προχωράμε στην εκτέλεση εργασιών σε σχολικές μονάδες, με ένα έργο ύψους 350.000,00€, ενώ είναι σε φάση ολοκλήρωσης η μελέτη για ένα ακόμα έργο ύψους 500.000€.
Κλείνοντας, θέλω να σας συγχαρώ για μια ακόμη φορά για την σπουδαία σας επιτυχία και να σας ευχηθώ καλή πρόοδο και προκοπή στις σπουδές σας και στη ζωή σας».

10012018 2 10012018 3
10012018 4 10012018 5
10012018 6 10012018 7

11082016 2

Δήμος Φλώρινας

Μεγάλου Αλεξάνδρου 97

Φλώρινα, ΤΚ 53100

Τηλ. Κέντρο 23853 51000