16.11.2017 - Tρεις νέες Παιδικές χαρές στην πόλη της Φλώρινας μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015, του Πράσινου Ταμείου (Video, pics)

Παιδικές χαρές στην πόλη της Φλώρινας

Η Δημοτική αρχή Φλώρινας εγκατέστησε τρεις νέες Παιδικές χαρές στην πόλη της Φλώρινας, μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015,…

Περισσότερα...
16.11.2017 - Συνάντηση με μέλη του Προεδρείου της ΕΛΜΕ Φλώρινας, είχε ο Δήμαρχος Φλώρινας (Pics)

Συναντήσεις Δημάρχου Φλώρινας

Συνάντηση με μέλη του Προεδρείου της ΕΛΜΕ Φλώρινας, είχε ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017, στο…

Περισσότερα...
14.11.2017 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΧ1/2017 ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΧ1/2017

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΧ1/2017 ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ   Προσωπικό Καθαριότητας ΥΕ 104 Μαγείρων ΔΕ 103…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Εορτάστηκε την Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 η 105η επέτειος των ελευθερίων της Τ.Κ. Βεύης του Δήμου Φλώρινας (Video, pics)

105η επέτειος των ελευθερίων της Τ.Κ. Βεύης

Η 105η επέτειος των ελευθερίων της Τ.Κ. Βεύης του Δήμου Φλώρινας εορτάστηκε την Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017. Παρόντες στον εορτασμό…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ρώσων στρατιωτών του Μακεδονικού Μετώπου του Α' Παγκοσμίου Πολέμου (Video, pics)

Κατάθεση στεφάνων

Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ρώσων στρατιωτών του Μακεδονικού Μετώπου του Α' Παγκοσμίου Πολέμου στην πόλη της Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε την…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 105ης επετείου των ελευθερίων της Τ.Κ. Κέλλης παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος (Video, pics)

105ης επέτειος των ελευθερίων Τ.Κ. Κέλλης

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 105ης επετείου των ελευθερίων της Τ.Κ. Κέλλης παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας…

Περισσότερα...
02.11.2017 - Αποτελέσματα της ανακοίνωσης ΣΟΧ1/2017

Αποτελέσματα της ανακοίνωσης ΣΟΧ1/2017

Τα αποτελέσματα είναι τα κάτωθι: ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ - ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 101 - Ειδικότητα: ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΤΟΥΡΓΩΝ…

Περισσότερα...
30.10.2017 - Διαδικασία υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής στο Πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε πολύτεκνες μητέρες έτους 2017

Πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας

Τα ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας σας ενημερώνουν για τη διαδικασία υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής στο Πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας παροχής χρηματικών…

Περισσότερα...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Δ.Τ. - Με κλιμάκιο Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννης Βοσκόπουλος (Video, pics)

Με κλιμάκιο Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Συγκεκριμένα, τον κ. Δήμαρχο επισκέφθηκαν η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Μαρία Σπυράκη, ο επικεφαλής του Τομέα Εξωτερικών της Ν.Δ. και βουλευτής Β' Αθηνών, Γιώργος Κουμουτσάκος και ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης, ενώ παρόντες, επίσης, ήταν ο Βουλευτής της Ν.Δ. της Π.Ε. Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης, οι Αντιδήμαρχοι Φλώρινας, κ.κ. Νίκος Αλεξιάδης, Δημήτρης Θεοφανίδης, Δημήτρης Λουκάς και Σωτήρης Τσορμπάρης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φλώρινας και Δημοτικός Σύμβουλος, Άκης Καραγκιοζίδης, καθώς και μέλη της ΝΟΔΕ Φλώρινας.
Κατά τη συνάντηση ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο ο Δήμος Φλώρινας, όσο και το σύνολο της Π.Ε. Φλώρινας, αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας, και συγκεκριμένα στα εξής:
• Τηλεθέρμανση Φλώρινας και Μελίτης, όπου για την ολοκλήρωση των έργων απαιτείται η σταθερή χρηματοδότηση.


Επίδομα Θέρμανσης, ώστε να διευκολυνθούν τα νοικοκυριά και να μην στερούνται θέρμανσης.
• Μείωση τιμολογίων της ΔΕΗ τόσο στα οικιακά, όσο και στα επαγγελματικά τιμολόγια, ώστε να υπάρξει θέρμανση των νοικοκυριών, αλλά και μείωση των ρύπων.
• Λειτουργία ορυχείων και την απόδοση του τέλους λιγνίτη στους Δήμους ως ανταποδοτικό.
• Κατασκευή 2ης μονάδας ΑΗΣ Μελίτης, ώστε και να υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας αλλά και διασφάλιση της λειτουργίας της τηλεθέρμανσης.
• Επιχορήγηση σχολικών μονάδων για να καλύπτονται οι λειτουργικές δαπάνες των σχολείων και κυρίως το μεγάλο κόστος της θέρμανσης.
• Νοσοκομείο Φλώρινας, το οποίο πρέπει να στελεχωθεί με προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του.
• Κατασκευή δρόμου Φλώρινα - Πρέσπες και κάθετου άξονα της Εγνατίας, για την ευκολότερη μετακίνηση τόσο των δημοτών, όσο και των επισκεπτών της περιοχής.
• Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, όπου είναι απαραίτητη η επιστροφή του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών στην περιοχή μας, αλλά και η μετατροπή του πανεπιστημίου σε κέντρο των σπουδών στα Βαλκάνια.
• Στρατός, όπου απαιτείται η στελέχωση των μονάδων με περισσότερο στρατό αλλά και οι αξιοποίηση των χώρων του στρατού από τον Δήμο.
• Αγροτικός τομέας, όπου κρίνεται απαραίτητη η εφαρμογή ειδικής μειωμένης τιμής στο αγροτικό πετρέλαιο.
• Αγωγός TAP, η διέλευση του οποίου πρέπει να έχει οφέλη για την περιοχή της Φλώρινας.
• Κολυμβητήριο Φλώρινας, για τη λειτουργία του οποίου πρέπει να λυθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς και αν παραχωρηθεί στον Δήμο.
• Λειτουργία συνοριακού σταθμού στις Πρέσπες με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.
• Βελτίωση του οδικού δικτύου στο σύνολο της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι κ.κ. Βουλευτές ευχαρίστησαν αρχικά τον κ. Δήμαρχο για τη φιλοξενία και ανέφεραν με τη σειρά τους ότι τα ζητήματα τα οποία τέθηκαν είναι πραγματικά σημαντικά και χρήζουν επίλυσης, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι ζουν και στηρίζουν τα σύνορά μας. Ανέφεραν, επίσης, ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους θα ασκήσουν τις απαραίτητες πιέσεις, ώστε κυρίως το θέμα της τηλεθέρμανσης της Φλώρινας και της Μελίτης, αλλά και της στελέχωσης του Νοσοκομείου Φλώρινας να επιλυθούν άμεσα.

13092017 1 13092017 2
13092017 3 13092017 4

11082016 2

Δήμος Φλώρινας

Μεγάλου Αλεξάνδρου 97

Φλώρινα, ΤΚ 53100

Τηλ. Κέντρο 23853 51000