Δ.Τ. - Συνάντηση εργασίας για θέματα ΕΣΠΑ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, στον Δήμο Φλώρινας, στο Γραφείο του Δημάρχου, κ. Γιάννη Βοσκόπουλου (pics)

Συναντήσεις Δημάρχου Φλώρινας

Συνάντηση εργασίας για θέματα ΕΣΠΑ, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, στον Δήμο Φλώρινας, στο Γραφείο του Δημάρχου, κ. Γιάννη…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018, στο χώρο του ΔΑΚ Φλώρινας (pics)

Κούλουμα 2018

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018,…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Πραγματοποιήθηκε η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη ««Ενημέρωση και προοπτικές για τα δεδομένα και τα προβλήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και ειδι

Ειδική συνεδρίαση Δ.Σ. Φλώρινας

Πραγματοποιήθηκε η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018, υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Τον Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας, κ. Νικόλαο Σιμηχανίδη συνάντησε ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος (pics)

Συναντήσεις Δημάρχου Φλώρινας

Τον Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας, κ. Νικόλαο Σιμηχανίδη, συνάντησε την Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος.…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Με τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος (pics)

Συναντήσεις Δημάρχου Φλώρινας

Με τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο, συναντήθηκε την Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος και ο διευθυντής σπουδών του φροντιστηρίου «Θεωρητικό» και μέλος του Συλλόγου Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας, κ. Λάζαρος Σαββίδης (Pics)

Συναντήσεις Δημάρχου Φλώρινας

Για τη σημασία του επαγγελματικού προσανατολισμού των μαθητών συζήτησαν την Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος και…

Περισσότερα...
06.02.2018 - Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

ΨΗΦΙΣΜΑ του Δ.Σ. Φλώρινας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, στην 3η τακτική Συνεδρίασή του στις 15 Ιανουαρίου 2018, αφού ενέκρινε ομόφωνα την προ ημερησίας διάταξης…

Περισσότερα...
05.02.2018 - Πληροφορίες κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.)

Κ.Ε.Π.

Ο Δήμος Φλώρινας ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) ότι σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του…

Περισσότερα...
Δ.Τ. - Με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συναντήθηκε την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του (Pics)

Συναντήσεις Δημάρχου Φλώρινας

Με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συναντήθηκε την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος,…

Περισσότερα...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Δ.Τ. - Με κλιμάκιο Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννης Βοσκόπουλος (Video, pics)

Με κλιμάκιο Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Συγκεκριμένα, τον κ. Δήμαρχο επισκέφθηκαν η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Μαρία Σπυράκη, ο επικεφαλής του Τομέα Εξωτερικών της Ν.Δ. και βουλευτής Β' Αθηνών, Γιώργος Κουμουτσάκος και ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης, ενώ παρόντες, επίσης, ήταν ο Βουλευτής της Ν.Δ. της Π.Ε. Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης, οι Αντιδήμαρχοι Φλώρινας, κ.κ. Νίκος Αλεξιάδης, Δημήτρης Θεοφανίδης, Δημήτρης Λουκάς και Σωτήρης Τσορμπάρης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φλώρινας και Δημοτικός Σύμβουλος, Άκης Καραγκιοζίδης, καθώς και μέλη της ΝΟΔΕ Φλώρινας.
Κατά τη συνάντηση ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο ο Δήμος Φλώρινας, όσο και το σύνολο της Π.Ε. Φλώρινας, αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας, και συγκεκριμένα στα εξής:
• Τηλεθέρμανση Φλώρινας και Μελίτης, όπου για την ολοκλήρωση των έργων απαιτείται η σταθερή χρηματοδότηση.


Επίδομα Θέρμανσης, ώστε να διευκολυνθούν τα νοικοκυριά και να μην στερούνται θέρμανσης.
• Μείωση τιμολογίων της ΔΕΗ τόσο στα οικιακά, όσο και στα επαγγελματικά τιμολόγια, ώστε να υπάρξει θέρμανση των νοικοκυριών, αλλά και μείωση των ρύπων.
• Λειτουργία ορυχείων και την απόδοση του τέλους λιγνίτη στους Δήμους ως ανταποδοτικό.
• Κατασκευή 2ης μονάδας ΑΗΣ Μελίτης, ώστε και να υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας αλλά και διασφάλιση της λειτουργίας της τηλεθέρμανσης.
• Επιχορήγηση σχολικών μονάδων για να καλύπτονται οι λειτουργικές δαπάνες των σχολείων και κυρίως το μεγάλο κόστος της θέρμανσης.
• Νοσοκομείο Φλώρινας, το οποίο πρέπει να στελεχωθεί με προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του.
• Κατασκευή δρόμου Φλώρινα - Πρέσπες και κάθετου άξονα της Εγνατίας, για την ευκολότερη μετακίνηση τόσο των δημοτών, όσο και των επισκεπτών της περιοχής.
• Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, όπου είναι απαραίτητη η επιστροφή του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών στην περιοχή μας, αλλά και η μετατροπή του πανεπιστημίου σε κέντρο των σπουδών στα Βαλκάνια.
• Στρατός, όπου απαιτείται η στελέχωση των μονάδων με περισσότερο στρατό αλλά και οι αξιοποίηση των χώρων του στρατού από τον Δήμο.
• Αγροτικός τομέας, όπου κρίνεται απαραίτητη η εφαρμογή ειδικής μειωμένης τιμής στο αγροτικό πετρέλαιο.
• Αγωγός TAP, η διέλευση του οποίου πρέπει να έχει οφέλη για την περιοχή της Φλώρινας.
• Κολυμβητήριο Φλώρινας, για τη λειτουργία του οποίου πρέπει να λυθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς και αν παραχωρηθεί στον Δήμο.
• Λειτουργία συνοριακού σταθμού στις Πρέσπες με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.
• Βελτίωση του οδικού δικτύου στο σύνολο της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι κ.κ. Βουλευτές ευχαρίστησαν αρχικά τον κ. Δήμαρχο για τη φιλοξενία και ανέφεραν με τη σειρά τους ότι τα ζητήματα τα οποία τέθηκαν είναι πραγματικά σημαντικά και χρήζουν επίλυσης, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι ζουν και στηρίζουν τα σύνορά μας. Ανέφεραν, επίσης, ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους θα ασκήσουν τις απαραίτητες πιέσεις, ώστε κυρίως το θέμα της τηλεθέρμανσης της Φλώρινας και της Μελίτης, αλλά και της στελέχωσης του Νοσοκομείου Φλώρινας να επιλυθούν άμεσα.

13092017 1 13092017 2
13092017 3 13092017 4

11082016 2

Δήμος Φλώρινας

Μεγάλου Αλεξάνδρου 97

Φλώρινα, ΤΚ 53100

Τηλ. Κέντρο 23853 51000