Αρχείο Δελτίου Τύπου 2018

Δ.Τ. - Ομιλία του Δημάρχου Φλώρινας στο συλλαλητήριο, για τη μη εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στο κρατίδιο των Σκοπίων (Video, pics)
Δ.Τ. - Πραγματοποιήθηκε τηνΤρίτη 05 Ιουνίου 2018, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας με είκοσι ένα θέματα στην ημερήσια διάταξη και δύο εκτός αυτής
Δ.Τ. - Μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας για τις πανελλαδικές εξετάσεις
Δ.Τ. - Ξεκίνησαν, την Παρασκευή 01 Ιουνίου 2018, την λειτουργία τους για την θερινή περίοδο τα κοινόχρηστα ποδήλατα του Δήμου Φλώρινας (Video, pics)
Δ.Τ. - Συνάντηση, την Παρασκευή 01 Ιουνίου 2018, του Δημάρχου Φλώρινας με μαθητές του Τμήματος Τεχνικών Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων του Δημόσιου Ι.ΕΚ. Φλώρινας (pics)
Δ.Τ. - Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Σιταριάς επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλο, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, συνοδευόμενοι από τις Νηπιαγωγούς της σχολικής μονάδας (pics)
Δ.Τ. - Παραδόθηκε από τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας, κ. Χρήστο Μπαρδάκα στην Πρέσβειρα της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κ. Kate Logan, χώμα από το σημείο στο οποίο ετάφησαν Αυστραλοί και Νεοζηλανδοί στρατιώτες στην Τοπική Κοινότητα Βεύης (pics)

Δήμος Φλώρινας

Μεγάλου Αλεξάνδρου 97

Φλώρινα, ΤΚ 53100

Τηλ. Κέντρο 23853 51000